Jaarlijks archief: 2010

Metatag Descriptions en de waarheid

Over de Metatags is veel gezegd, zegt men veel en zal men veel blijven zeggen. Het liefst roept men dingen die interessant zijn of dat in ieder geval lijken. Prachtig onderwerp is de Metatag Description omdat die altijd als zeer belangrijk wordt gezien en omdat we er veel moeite in steken. Tijd om de zaken op een rijtje te zetten. Oftewel: een hoop waarheden en daar voegen wij de onze graag aan toe.
Continue reading


De kracht van SPAM

SEOHandleiding_NO-SPAMSPAM en we hebben er allemaal last van. De overgrote hoeveelheid SPAM die dagelijks wordt verzonden belast zowel alle providers als ons humeur. SPAM betekent ongevraagde elektronische berichten in de vorm van reclame, kettingbrieven, hoax en Urban Legends (broodjes aap) via e-mail, mobiele telefoon (sms of mms), fax, telefoon (automatisch oproepsysteem) en via ‘social networking’. We richten ons op SPAM via e-mail. Komt bij jullie ook de vraag boven hoeveel Viagra er nu werkelijk online verkocht wordt?
Continue reading


Google Instant Search en de trefwoorden update

Over de recente truc van Google om sneller zoekresultaten in beeld te brengen is wel wat gezegd.
Het is echter meer geconstateerd en goed bevonden dan dat er een blik in de toekomst is gegeven. Google Instant Search werkt makkelijker en sneller dan alleen Google Suggest, maar wat zijn de gevolgen voor SEO’ers in het gebruik om sneller gevonden willen worden? Google brengt namelijk een pagina vol relevante resultaten in beeld. We leggen de verschillende opties voor.
Continue reading