Maandelijks archief: mei 2011

AIDA begint met de A van koptekst

SEOHandleiding_AIDA
AIDA is een bekend marketingmodel. Het beschrijft de route langs 4 stations om lezers te roepen en ze iets lekkers voor te schotelen dat ze wel moeten kopen. Attention/Awareness, Interest, Desire en Action zijn gevoelens die van lezers klanten maakt. Slaagt de opzet van A tot A, dan is het opzetten van die webshop geen overbodige actie geweest. Alles begint met A. Wij kijken eerst waar we Attention/Awareness gaan neerzetten.
Continue reading


Help SEO Handleiding!

Enquete
Help jij mee met het inrichten van SEO Handleiding naar wat je zelf nodig hebt? Dat kan via korte enquêtes. De resultaten gebruikt deze blog dan om zichzelf flink op te poetsen. Weloverwogen commentaar op seohandleiding.nl wordt zo onze handleiding.
We beginnen met 8 vragen. Samen met de volgende enquêtes krijgt SEO Handleiding dan weer een gezond uiterlijk met stevige inhoud!

Klik hier voor de enquete


Plaats je bedrijf bovenaan met Google Places

plant je vlaggetje in Google PlacesGoogle Places kan een gigantisch verschil maken voor de vindbaarheid van je bedrijf. Toch maakt lang niet iedereen gebruik van de mogelijkheden. Volgens Google is zelfs zo’n 70% van de plaatspagina’s nog niet geclaimd. Opvallend, want bij zoekopdrachten waarin een plaatsnaam wordt gebruikt, zet Google de plaatspagina’s bovenaan het rijtje organische resultaten. Niet niks, gezien de moeite die het doorgaans kost om bovenaan het rijtje te komen. Een vermelding in Google Places is bovendien gratis. Dus is een artikel in deze handleiding op zijn plaats.
Continue reading