Maandelijks archief: juni 2011

SEO Handleiding Enquete nr 1: Food for Thought!

SEOHandleiding_FoodForTought
De uitslag is binnen. De eerste vraag naar verbeterpunten binnen SEO Handleiding zit erop. De suggesties gaan we bekijken en/of bekijken we al en zo waarderen we SEO Handleiding flink op. Nu is niemand direct tevreden: jullie niet en wij ook niet. Daarom komt later de volgende enquête, met vragen over SEO Handleiding in de nieuwe vorm en met diepere vragen over waar behoefte aan is.
Continue reading


‘Afbeeldingen’ in Google: Ongeveer 29.900.000 resultaten (0,08 seconden)

SEOHandleiding_ImageSortGoogle vindt afbeeldingen steeds belangrijker.
Als de zoekopdracht bijzonder relevant is (typ: ‘afbeelding’) komen de afbeeldingen boven de zoekresultaten op Het internet te staan.
Is de opdracht iets minder belangrijk dan staan de afbeeldingen tussen de resultaten. Sinds kort is het ook mogelijk om in Afbeeldingen te kiezen voor ‘Gesorteerd op onderwerp’. Dit is leuk, en voor SEO gaat dit verder dan het snufje ‘leuk’.
Continue reading


Tussenstand Enquete SEO Handleiding

SEOHandleiding_Enquete19 mei jl. vroegen wij om inbreng met als doel SEO Handleiding als blog meer op de wensen van lezers te richten. Dit was de eerste enquête met vrij algemene vragen. Of beter: dit is de eerste enquête met vrij algemene vragen want hij staat er nog steeds, al is hij wel een beetje aangepast. Hier de tussenstand van de enquête; met het antwoord met de gele trui, de vraag voor de bezemwagen en het antwoord dat niet door de dopingcontrole kwam.
Continue reading