Over SEO Handleiding en Zoekmachine Optimalisatie weblog

Deze weblog is in het leven geroepen om webmasters meer te leren over de verschillende aspecten van SEO en SEA. SEO (Search Engine Optimisation) en SEA (Search Engine Avertising) vallen binnen SEM (Search Engine Marketing).

Deze verschillende hoofdstukken van de SEO Handleiding komen tot stand door jarenlange ervaring op het gebied van internet marketing en door het proberen van verschillende SEO strategieën. Het optimaliseren van je website voor zoekmachines is geen makkelijke klus. Het is zaak niet te agressief te werk te gaan; zeker als je niet weet wat de gevolgen zullen zijn. Zoekmachine optimalisatie gaan doen zonder dat je goed geïnformeerd bent, kan leiden tot een Google Penalty of Google Ban.

Kennis op SEO gebied is erg belangrijk.
Er komen steeds meer sites bij en het wordt belangrijker om gevonden te worden tussen al die miljoenen concurrenten. Het is zaak je kennis regelmatig bij te houden en opgedane kennis te delen. Daar zijn blogs voor!

Zoekmachines updaten hun algoritmes regelmatig: de truc van vandaag kan volgende maand alweer minder relevant zijn. De waarde van Meta Tags wisselt bijvoorbeeld vaak met betrekking tot je positie in Google. Nu (maart 2011) leggen de Keyword Tag en de Metatag Description het af tegen de Title tag, maar hoe lang houdt dit aan?

Blijf dus up2date, volg ons via Twitter en/of abonneer je op de RSS feed, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste zoekmachine optimalisatie tips en nieuws.

Te weinig tijd, kennis of ervaring?

Mocht je te weinig tijd, kennis of ervaring hebben om zelf je vindbaarheid of die van je klanten te verbeteren, neem contact met ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.