Google indexering binnen 24 uur?

Als je net een nieuwe website hebt opgezet kan het soms wel weken duren voordat Google eindelijk een keertje langskomt om je nieuwe website te indexeren. En dat ondanks dat je jouw URL via de verschillende URL-formulieren van de zoekmachines hebt aangemeld.
Dit laatste heeft eigenlijk weinig zin aangezien de zoekmachine zelf wel uitmaakt wanneer hij jou indexeert en als je een Submitform invult zal dit niet veel sneller gaan.

Hoge PageRanks zorgen voor snelheid
Er is echter een manier op heb binnen 24 uur (uiterlijk 48 uur) te laten indexeren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een paar ‘High PR backlinks’ van een soortgelijke website. Zoek daarvoor in Google naar een website van het soortgelijke onderwerp en probeer een linktrade met die site te maken. De PR moet echter wel boven de 5 zijn om zin te hebben. In de regel komt het erop neer dan als je 1 PR5 backlink weet te krijgen je binnen ongeveer 3 dagen geïndexeerd wordt. Als je een PR6 of 7 backlink weet te regelen dan zal dit binnen 24 uur lukken.

Nu is het verkrijgen van een PR7 backlink niet gemakkelijk, maar je kan ook een PR7 kopen. Via sites als Iwebtool Link Market worden verschillende soorten PR links te koop aangeboden. Neem voor 1 maand zo’n link en een snelle indexering is gewaarborgd. Na deze maand kan je hem weer laten verlopen aangezien je doel is bereikt.


0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mj
mj
13 jaren geleden

Mijn record staat op 55 minuten vanaf het moment dat een site live geplaatst wordt. Maar gemiddeld wordt een nieuwe site binnen een paar uur geindexeerd. Ik gebruik hiervoor een nieuw promotienetwerk van website die promotie over elkaar maken. Bij elke toevoeging van een website groeit dit netwerk. En PR 5+ backlink is helemaal niet nodig.

Nienke Buiskool Leeuwma (Web Match)
11 jaren geleden

Mijn record is binnen een paar minuten met een nieuwsbericht. Grotere wijzigingen duren een paar uur.

Mark Veenendaal
11 jaren geleden

Bedankt voor de tip!

cadeaulingerie.nl
11 jaren geleden

Bedankt voor de tip(s). Ik ga het maar eens proberen voor Cadeaulingerie.

DenPhi
11 jaren geleden

Bedankt. Ik ga het proberen voor mijn website.

www.cadeaulingerie.nl
www.cadeaulingerie.nl
11 jaren geleden

Het is voor mij niet gelukt. Kan er iets misgaan?

schuldsaldoverzekering
10 jaren geleden

Gewoon een bericht plaatsen op NuJij – natuurlijk moet het wel enige nieuwswaarde hebben.

krediet
10 jaren geleden

Gewoon rustig afwachten is ook goed. De site zal – door het plaatsen van een bericht op NuJij – maar deels worden opgenomen. Zorg voor goede content en wat linkpartners en google zal wel eens een kijkje komen nemen.

test
10 jaren geleden

nieuwe cv ketel

alex
10 jaren geleden

droog brandhout

alex
10 jaren geleden

hjuyh

herbert
10 jaren geleden

Eens kijken hoe lang het duurt dat Nederland ontdekt dat er een nu eindelijk een reisorganisatie is gericht op reizen met kinderen: http://www.familyfuntravel.nl

harold
9 jaren geleden

bij mij duurde het pas 2 a 3 weken voor de indexering..

New Punjabi Movies
8 jaren geleden

Door snel te ranken in de zoekmachine moet je vooral posten. Hierbij gaat het ook om dat je de content die je creëert ook zelf geschreven hebt. Zo ziet de zoekmachine dat het een unieke artikel is.