Google indexering binnen 24 uur?

Als je net een nieuwe website hebt opgezet kan het soms wel weken duren voordat Google eindelijk een keertje langskomt om je nieuwe website te indexeren. En dat ondanks dat je jouw URL via de verschillende URL-formulieren van de zoekmachines hebt aangemeld.
Dit laatste heeft eigenlijk weinig zin aangezien de zoekmachine zelf wel uitmaakt wanneer hij jou indexeert en als je een Submitform invult zal dit niet veel sneller gaan.

Hoge PageRanks zorgen voor snelheid
Er is echter een manier op heb binnen 24 uur (uiterlijk 48 uur) te laten indexeren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een paar ‘High PR backlinks’ van een soortgelijke website. Zoek daarvoor in Google naar een website van het soortgelijke onderwerp en probeer een linktrade met die site te maken. De PR moet echter wel boven de 5 zijn om zin te hebben. In de regel komt het erop neer dan als je 1 PR5 backlink weet te krijgen je binnen ongeveer 3 dagen geïndexeerd wordt. Als je een PR6 of 7 backlink weet te regelen dan zal dit binnen 24 uur lukken.

Nu is het verkrijgen van een PR7 backlink niet gemakkelijk, maar je kan ook een PR7 kopen. Via sites als Iwebtool Link Market worden verschillende soorten PR links te koop aangeboden. Neem voor 1 maand zo’n link en een snelle indexering is gewaarborgd. Na deze maand kan je hem weer laten verlopen aangezien je doel is bereikt.


14
Reageer op dit artikel

avatar
14 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
New Punjabi Moviesharoldherbertalextest Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
mj
Gast
mj

Mijn record staat op 55 minuten vanaf het moment dat een site live geplaatst wordt. Maar gemiddeld wordt een nieuwe site binnen een paar uur geindexeerd. Ik gebruik hiervoor een nieuw promotienetwerk van website die promotie over elkaar maken. Bij elke toevoeging van een website groeit dit netwerk. En PR 5+ backlink is helemaal niet nodig.

Nienke Buiskool Leeuwma (Web Match)
Gast

Mijn record is binnen een paar minuten met een nieuwsbericht. Grotere wijzigingen duren een paar uur.

Mark Veenendaal
Gast

Bedankt voor de tip!

cadeaulingerie.nl
Gast

Bedankt voor de tip(s). Ik ga het maar eens proberen voor Cadeaulingerie.

DenPhi
Gast

Bedankt. Ik ga het proberen voor mijn website.

www.cadeaulingerie.nl
Gast
www.cadeaulingerie.nl

Het is voor mij niet gelukt. Kan er iets misgaan?

schuldsaldoverzekering
Gast

Gewoon een bericht plaatsen op NuJij – natuurlijk moet het wel enige nieuwswaarde hebben.

krediet
Gast

Gewoon rustig afwachten is ook goed. De site zal – door het plaatsen van een bericht op NuJij – maar deels worden opgenomen. Zorg voor goede content en wat linkpartners en google zal wel eens een kijkje komen nemen.

test
Gast

nieuwe cv ketel

alex
Gast

droog brandhout

alex
Gast

hjuyh

herbert
Gast

Eens kijken hoe lang het duurt dat Nederland ontdekt dat er een nu eindelijk een reisorganisatie is gericht op reizen met kinderen: http://www.familyfuntravel.nl

harold
Gast

bij mij duurde het pas 2 a 3 weken voor de indexering..

New Punjabi Movies
Gast

Door snel te ranken in de zoekmachine moet je vooral posten. Hierbij gaat het ook om dat je de content die je creëert ook zelf geschreven hebt. Zo ziet de zoekmachine dat het een unieke artikel is.