Microsoft maakt van zoeken een spel!

Microsoft heeft een spel ontwikkeld dat uiteindelijk zijn zoekmachine Bing moet helpen verbeteren. Het spel Page Hunt laat websites zien. De speler moet vervolgens een zoekopdracht ingeven waarmee hij deze website bovenaan in de zoekresultaten verwacht.

Volgens de medewerkers van Microsoft’s Research Lab wordt dit spel puur en alleen gebruikt als onderzoeksproject. De resultaten worden dan ook niet direct verbonden worden Bing. In de toekomst kan hier wel verandering in komen. Microsoft ontwikkelt door Page Hunt een beter beeld in het zoekgedrag van zijn gebruikers. Deze informatie kan uiteraard van pas komen bij het verbeteren van de zoekalgoritmes van Microsoft.

Zelf heb ik het ook even geprobeerd en ik scoorde slecht. Na een aantal keer proberen ben ik gestopt met een Highscore van 840. Ik ben benieuwd hoe jullie het doen. Veel succes!


Seo
Copywriter
Robert Didier
Robert Didier is de zoekmachinemarketing specialist van Spelwerk Teksten. Hij zorgt dat bestaande websites geen verplicht nummer zijn, maar doen wat ze moeten doen.

Benieuwd wat voor uw website mogelijk is? Vraag het hem per e-mail.

 LinkedIn
 Twitter

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Microsoft makes search like a game (dutch article) « Dries Bultynck – Gedreven SEM consultant met passie vr. innovatie Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op