Pagerank update?

Het zal weer eens tijd worden. Maar er zijn nu echt signalen voor een pagerank update. Via de Live Pagerank tool kan je zien dat de PR van Google slechts op 3 van de 15 datacenters een PR 10 vertoond, de andere geven niks aan.

Ook andere blogs geven al aan dat er iets raars aan de hand is. De Pagerank voor deze site zal nog even op zich laten wachten :-( op naar de volgende PR update over tig aantal maanden, aangezien de vorige pagerank update ook al ruim 3 maanden geleden is.

Ach pagerank is niet alles, zolang de SERP maar goed is. PR is alleen leuk om mee te patsen of om linkjes lekker duur te verkopen, maar dat zal ook wel minder worden aangezien Google het niet meer echt waardeerd om links te verkopen voor Pagerank redenen.


0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
13 jaren geleden

[…] het is en feit. Zoals ik in mijn post van 17 april al aangaf dat er een pagerank update in aankomst was, is het nu een feit geworden. En Google is redelijk milt geweest met het uitdelen […]

Erik
13 jaren geleden

Meschien is het maar beter ook dat ze milder zijn geweest. Soms zie ik wel een informatie bovenaan staan die ik als surfer helemaal niet wil zien. Terwijl ik wel naar dat gene opzoek ben.

Webdesign
13 jaren geleden

Mja ik zie nog niks van de PR update .. geen een site van me is geupdate ! zit er al maanden op te wachten todat het eindelijk gebeurt 🙂
maar goed google blijft wel een trouwe vriend volgens mij