Ranken in Ilse?

Je zult nu denken dat ik tips ga geven om hoog te ranken in zoekmachine Ilse, maar dat is niet het geval. Sterker nog ik wil jullie vragen mij te helpen 🙂

Ik snap namelijk niet wat Ilse hanteert om de relevantie te bepalen. In elke andere zoekmachine als Live, Yahoo, Vinden, Google etc. rank ik in de top10 op het keyword SEO maar in Ilse ben ik nergens te bekennen. Dus wellicht zijn hier experts die wel weten hoe het zit. Robbert van madeforadsense.nl is bijvoorbeeld gespecialiseerd in Live, en ik zoek iemand die alles weet van Ilse.

Wie gaat me uit de brand helpen, en wie weet hoe de zoekmachine van Ilse in elkaar zit en welke techniek ze gebruiken? Schreeuw het uit!


6
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
D.v.lieshoutErik MatijsenIlse leest SEO Handleiding ?!adminSint Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
CWB
Gast

Bij mijn weten werkt Ilse op een andere manier dan andere zoekmachines.

Sinds Ilse Startpagina.nl heeft overgenomen, hebben ze de zoekmachine daarop aangepast. Om opgenomen te worden binnen Ilse, moet de site gelinkt staan op een pagina binnen Startpagina.nl. Des te meer Startpagina’s naar jouw site linken, des te hoger de notatie binnen de zoekmachine van Ilse…

Sint
Gast

@CWB: Als je wat roept, doe dan wat meer research. Het klopt dat Ilse in zijn techniek in het verleden flink leunde op Startpagina. Dat is echter niet meer zo. In 2006 hebben ze het eigen platform de deur uit gegooid (verouderd en te duur om op te krikken naar moderne standaarden) en werken ze met techniek van het Franse Exalead. Met de techniek van Exalead is er op het oog niet zo super veel veranderd aan de zoekmachine van Ilse, waarvan vroeger al veel gezegd werd dat de gebruikte data altijd sterk verouderd was en dat de resultaten in… Lees verder »

trackback

[…] geleden schrijf ik een post over het feit dat ik nergens te bekennen was in de zoekresulaten van Ilse op het keyword SEO. Nu keek ik vandaag weer eens hoe het ervoor stond en tot mijn verbasing sta ik […]

Erik Matijsen
Gast

Voor die 3% zal ik het ook niet doen.

Hoe komt het dan dat er zo weinig tips te vinden zijn? Een aantal zijn er namelijk mee gestopt, dus er is dan niet echt meer een reden om het geheim te houden.

D.v.lieshout
Gast

CWB heeft toch echt gelijk.
Ik heb een paar blogjes gelanceerd (een paar maanden geleden).
Ze scoren nu allemaal in de top-10 bij Ilse met de bel. keyword.., alleen door wat linkjes op de prikborden van startpagina te plaatsen.

Ilse is echt veruit het makkelijkste…!