SEO Quiz

SEO quizHeb net even de veelbesproken SEO Quiz gedaan op SEOmoz. Ik zou zeggen trek er gerust een half uur tot driekwartier voor uit en zorg dat je een vertaal site bij de hand hebt, want ondanks dat mijn engels wel redelijk goed is had ik bepaalde vragen verkeerd begrepen.

De quiz is zeker de moeite waard en zeker de newbie’s kunnen er wat van leren. Ondanks dat ik denk dat er wat fouten in staan. Zo staat er dat keyword density niet meeweegt in je ranking, ik zelf betwijfel dit maargoed. Daarnaast staan er vragen in die je maar net moet weten, zoals marktaandelen in verschillende landen en welke directory geen linklove meer geeft. Daarnaast zie je af en toe een naam staan waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Net als woorden als ‘Canonical Version’.

Desondanks ben ik tevreden met mij score van 77% welke mij plaatst bij de SEO Professionals.

Doe ook de test hier

UPDATE:

Ben schijnbaar niet de enige die twijfelt aan de juistheid van sommige antwoorden in de Quiz. Vannessa Fox heeft ook zo haar bedenkingen. Net als op Search Engine Land, waar een aantal vragen nog eens onder de loep worden genomen.

Laat ook even jullie scoren horen hier, ben erg benieuwd.


0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dave
13 jaren geleden

Inderdaad een lange test en op de 69e vraag kreeg ik een blanco pagina te zien…zin om het nog eens over te doen had ik niet echt. Zover ben ik geraakt http://www.zoekmachine-optimalisatie-seo.be/images/seomoz.jpg
šŸ˜€

monchito
13 jaren geleden

score van 74%… goed genoeg en zoals op netters al stond: 26% mens šŸ˜‰

Wouter
13 jaren geleden

Ik heb de 80% gehaald, en inderdaad zijn de vragen soms in wat moeilijk engels geschreven.