Google Banned Checker

Google Banned site Checker tool helpt je te weten of jouw website bestaat of is verboden door Google.Als jouw site geen reden heeft om te worden verboden en jouw site is nieuw dan helpt deze tool je gewoon om te weten of de site is gecrawled door Google. Wanneer een website door Google wordt bezocht en als het iets relevants vindt, houdt het de betreffende pagina als reservekopie bij.

Google Banned site Checker is een innovatieve tool die je kan helpen om tijd te besparen. Veel sites worden verboden omdat ze dezelfde inhoud op meerdere pagina’s kopiëren om paginaweergaven te krijgen. Een andere manier waarop de website wordt verboden, is door de website zo te ontwerpen dat Google de website op de ene manier bekijkt en de netizens de website op een andere manier laten weergeven. Een andere reden waarom jouw website kan worden verboden is het verbergen van de trefwoorden, zodat de achtergrondkleur en de letterkleur overeenkomen, dit wordt aangeduid als Keyword Stuffing of Font Matching.

Google Penalty

Een Google penalty kan grote impact hebben op het aantal bezoekers uit Google, echter valt dat te verhelpen: Een officieel verzoek tot re-inclusion re-consideration via de Google Webmaster Tools.

Om deze tool te gebruiken hoeft je alleen maar het adres van jouw website in te voeren bijv.: www.seohandleiding.nl. De resultaten worden met één klik onder in het venster weergegeven.

Check domain:
http://
(eg. www.seohandleiding.nl)

aan Google Ban checker tool worden geen rechten verleend.

3 gedachten over “Google Banned Checker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.