Victorie!!

Jaja zoals jullie vast wel gezien hadden was de site enige tijd uit de lucht vanwege zware serverproblemen. Nu denk je gelukkig had je een backup, nou dus niet 🙁 me pc was een week eerder ook gecrashed en de backups waren dus in rook opgegaan. Het is zelfs zo erg dat ik de hele site opnieuw heb moeten maken. Al me posts en dus ook de reacties plugins etc waren weg. Ik had het bijna opgegeven, maar ik heb toch de kracht gevonden om de site helemaal opnieuw te maken.

De database was weg, dus al mijn tips en posts ook. Je zult het niet geloven maar ik heb alle posts opnieuw erin geet dmv de Google Cache haha lang leve Google. Het was echt gekkenwerk, maar het is gelukt zoals jullie zien.

Nu zul je denken die titel is niet echt toepasselijk, maar nu ik zag net dat we de nummer 1 positie in Google hebben gehaald op het woord seo handleiding, en we hebben seoguru dus verdreven van de eerste plaats.

Verder is mijn sitemap probleem opgelost, deze rankt niet langer in Google 🙂


0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henri van den Hoof
13 jaren geleden

Welcome back Joost 🙂

Moet er niet aan denken dat me dat zou overkomen. Zorg daarom niet alleen voor een kopie van de backups op de server zelf en eigen pc, maar ook nog op een andere server.

Robbert
13 jaren geleden

Ik laat WordPress om de zoveel tijd een back-up emailen. De kans dat hotmail crasht is iets kleiner dan de kans op serverproblemen 🙂

Sint
13 jaren geleden

Wow, dat moet een flinke klus geweest zijn…

Jammer dat wel je reacties verloren zijn gegaan, het waren inmiddels toch een redelijke hoeveelheid linkjes naar mijn site die in rook zijn opgegaan 😉

Hoe heb je je sitemap-probleem uiteindelijk opgelost?

Kortingkorting.nl
13 jaren geleden

Welkom terug, ik vroeg me al af wat er was gebeurd. 🙂

Sint
13 jaren geleden

Ah en op die manier heb je er voor gezorgd dat de sitemap uit de SERP’s is gedrukt? Interessant! Zou wel fijn zijn als er een makkelijkere manier zou zijn om sitemaps (maar ook RSS-feeds e.d.) uit de indexes te houden zonder dat ze hun functie verliezen.

Marco Raaphorst
13 jaren geleden

schrijffout: ‘me pc’ moet zijn ‘mijn pc’